V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Moj izbor

Ob obisku Pirsa ni treba vedno znova zapravljati časa za iskanje podjetij. Shranite si jih v »Moj izbor« in na voljo vam bodo brez iskanja.

Storitev je na voljo registriranim uporabnikom.

Kako si pomagate z »Mojim izborom«?

  • Shranjujete podjetja, ki jih večkrat potrebujete.
  • Pripravite baze podjetij za pošiljanje povpraševanj ali ponudb.
  • Izbirate podjetja za izvoz v datoteko ali v datoteko za navigacijske naprave Garmin.
  • ...

»Moj izbor« je skupina podjetij iz Pirsa, ki jih pogosto potrebujete in jih zato ne iščete vsakič znova. Nov izbor kreirate tako, da označite želene zapise v seznamu podjetij na rezultatu iskanja in za označena podjetja izberete možnost »Dodaj v Moj izbor«.

V seznamu zadetkov označite eno ali več podjetij s klikanjem na logično polje levo zgoraj pri vsak podjetju, lahko pa označite vse hkrati s klikom na »Označi: Vse«.

Posamezna podjetja lahko dodajate v »Moj izbor«, lahko pa jih tudi odstranjujete tako, da v »Moj izbor« označite izbrana podjetja in med možnostmi izberete »Odstrani iz seznama«.

»Moj izbor« se nahaja v uporabniškem računu »Moj Pirs« => »Moj račun« => »Moj izbor«.

Na voljo je rešitev, da lahko uporabnik sestavi več različnih izborov in jih poimenuje. V en izbor lahko shrani največ 1.000 subjektov. V posamezen izbor je mogoče naknadno dodajati posamezne subjekte ali jih odstranjevati iz seznama v izboru.

Kako v treh korakih shranite podjetja v »Moj Izbor«?

1. korak

Poiščite podjetja prek splošnega ali naprednih kriterijev iskanja.


2. korak

Označite podjetja, ki jih želite shraniti.


3. korak

Med trženjskimi orodji izberite »«Dodaj v Moj izbor« in podjetja so shranjena v »Moj Pirs« => »Moj Izbor«.