V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Analitični prikaz

Z vsakim iskanjem Pirs najde podjetja, ki ustrezajo vnesenim iskalnim kriterijem. Samo tako lahko najdena podjetja prek analitičnega prikaza (1) pregledujete po različnih filtrih. Analitični prikaz je koristen, če želite dodatno analizirati posamezna podjetja, ki ste jih našli po izbranih iskalnih kriterijih.
  • Izdelek ali storitev (2): Z izbiro enega ali več izdelkov na seznamu vam med najdenimi Pirs pokaže samo tista podjetja, ki imajo med svojimi podatki izbrane izdelke iz šifranta.
  • Dejavnosti (3): Z izbiro ene ali več dejavnosti na seznamu vam med najdenimi Pirs pokaže samo tista podjetja, ki imajo med svojimi podatki izbrane dejavnosti iz šifranta.
  • Regije (4): Vse upravne enote so razvrščene v eno od petih Pirsovih regij. Izbirate lahko regijo ali posamezne upravne enote znotraj regij. Seznam upravnih enot se vam odpre s klikom na znak »+« pred imenom Pirsove regije. Z izbiro ene ali več regij oziroma upravnih enot na seznamu vam med najdenimi Pirs pokaže samo tista podjetja, ki imajo sedež v izbrani regiji oziroma upravni enoti.
  • Na osnovi tipa podatkov: Z izbiro enega ali več tipov podatkov vam med najdenimi Pirs pokaže samo tista podjetja, ki imajo med svojimi vsebinami izbrane tipe podatkov.