V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Izjava o odgovornosti


Kljub izjemnim prizadevanjem, da bi bila program in baza podatkov brez napak, Slovenska knjiga, d.o.o, ne more prevzeti odgovornosti za neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala z njuno uporabo. Še posebej pa založba ne nosi nobene pravne in moralne odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe napačnih, nepopolnih, dvoumnih ali drugače zavajajočih informacij, neposredno pridobljenih s popisom izvornih podatkov (ali njihovih kasnejših sprememb) pri subjektih, vpisanih v Pirsu, ali podatkov, povzetih po javno dostopnih uradnih zbirkah podatkov. Slovenska knjiga, d.o.o., v nobenem pogledu ne more prevzeti odgovornosti za nobeno informacijo na spletnih straneh, ki so dosegljive prek povezav iz Pirsa.

Za osebna podatka >Ime in priimek odgovorne osebe<, ki sta objavljena med osnovnimi podatki podjetja, je pravico do uporabe v Pirsu s podpisom dovolila pristojna oseba v podjetju. Ta pravica zato ni v ničemer povezana in še manj okrnjena s splošnimi omejitvami, kakršne sicer veljajo za podatke, ki so v sklopu >Dodatni podatki podjetja iz javno dostopnih podatkovnih zbirk< povzeti iz uradnih podatkovnih zbirk in predstavljajo imena ustanoviteljev, zakonitih zastopnikov ali članov nadzornih odborov.

Slovenska knjiga