V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix

Osvoji baterijo"Power- bank" za pametni telefon

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenci so: Jani Lužar, Jan Obran Obo, Matic Heby Heberle, Jelka Lahajnar, Aleksander Jakobčič, Alvin Škoflek, Igor Petan, Milan Jeric, Marko Jerič in Tjaša Grižon. Če ste med prejemniki, nam pošljite vaše ime in priimek, naslov in davčno številko na mario.pintar@pirs.si najkasneje do 31.1.2014 Čestitamo!

Pirs Powerbank baterija

Sodeluj v nagradni igri in "všečkaj" Pirsovo stran na facebooku ali pa "všečkaj" sliko na Pirsovi strani facebooka. Nagradna igra poteka do 31. 12. 2013. Podelili bomo 10 baterij Power bank.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki bodo v času od 17.12.2013 do 31.12.2013 "všečkale" Pirsovo stran na facebooku ali sliko nagradne igre na Pirsovi strani facebooka. Nagrada je rezervna baterija Power bank (4.000 mAh) za pametne telefone in ostale naprave z micro USB-vhodom za polnjenje.

Prenesite si aplikaciji za pametne telefone, ki bosta naredili vaš pametni telefon še pametnejši!

Pirs za android

Pirs za android

Izjemna aplikacija za lokalno iskanje, ki ima na Google play povprečno oceno 4,7 od 5. Oglejte si infografiko.
Prenesite si jo >
Kdo kliče?

Kdo kliče?

Aplikacija, ki samodejno prepozna, kdo kliče, in predlaga podjetje za klicanje.
Prenesite si jo >

Povežite se z nami

www.facebook.com/pirs.siG+ PirsPirs twitterPirs Pinterest

Pravila nagradne igre "Osvoji baterijo Power bank za pametni telefon"
 
1. Organizator nagradne igre je podjetje  Slovenska knjiga, d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, prav tako tudi ne njihovi ožji sorodniki.

3. V nagradni igri udeleženci sodelujejo tako, da:                                                                                     
 - kliknejo "Like" za Pirsovo spletno stran www.facebook.com/pirs.si
 - kliknejo "Like" za nagradno igro Osvoji baterijo Power bank za pametni telefon

4. Vsi osebni podatki udeležencev bodo s strani organizatorja nagradne igre varovani v skladu z veljavnimi predpisi o varovanju osebnih podatkov. 

5. Nagradna igra poteka od 17. 12. 2013 do vključno 31. 12.2 013!

6. Nagrade:
10x baterija Power bank

7. Žrebanje bo potekalo v prostorih organizatorja nagradne igre pod nadzorom komisije, sestavljene iz 3 predstavnikov organizatorja nagradne igre, dne 3. 1. 2014

 8. Organizator nagradne igre ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Vsak nagrajenec lahko prejme nagrado le enkrat.

9. Nagrade ni možno zamenjati za drugo nagrado ali gotovino, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Nagrado lahko izkoristi zgolj nagrajenec.

10. Zapisnik nagrajencev nagradne igre se hrani pri organizatorju nagradne igre. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni možna. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani organizatorja: www.pirs.si  

11. Nagrajenci bodo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščeni po elektronski pošti. Organizator bo imena nagrajencev objavil na www.facebook.com/pirs.si in pozval nagrajence, da naj stopijo v stik s Pirsom v zvezi z dogovorom o prevzemu nagrade. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti iz naslova objave nagrajencev.

12. Nagrajenec mora organizatorju posredovati podatke o načinu prevzema nagrade (osebno ali po pošti).

13. Nagrajenci lahko nagrade prevzamejo v roku, ki bo določen v obvestilu o izžrebani nagradi. Če organizator nagradne igre s strani nagrajenca v roku dveh tednov po obvestilu nagrajenca iz kateregakoli razloga ne prejme povratne informacije o prevzemu nagrade ali podatkov o davčni številki in nazivu pristojnega davčnega organa nagrajenca, se šteje, da se nagrajenec izrecno odpoveduje nagradi, na podlagi česar, je organizator prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in lahko nagrado uporabi za kakršenkoli drug namen, povezan s promocijo.

14. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:
- se pojavi utemeljen dvom o istovetnosti podatkov udeleženca ali
- se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje vseh pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval - v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je izžreban v nasprotju s temi pravili ali
- se tudi po obvestilu izžrebancem le-ti ne odzovejo na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

15. Vsi sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da so v primeru prejema nagrade njihovi podatki (ime, priimek) javno objavljeni.

16. Organizator si pridržuje pravico spremeniti pravila nagradne igre. V primeru spremembe, bo ta vidna na spletni strani organizatorja (www.pirs.si)

17. Nagrajenec je po zakonu davčni zavezanec, zato je dolžan pisno predložiti organizatorju nagradne igre svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko).

18. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije.

19. Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Ljubljana, 12.12.2013