V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Izvoz za Garmin
    Video pomoč

Sedaj ni treba več tiskati raznih zemljevidov in poti, če želite obiskati podjetja, za katera ne veste, kje se nahajajo. Pirs na internetu omogoča izvoz podatkov o lokaciji podjetij za navigacijske naprave Garmin - pa naj bo to za poslovno ali lastno rabo.
Storitev je na voljo registriranim uporabnikom.

Za nalaganje lokacij izbranih podjetij v Garmin GPS naprave morate imeti naložen Garminov program POI Loader, ki si ga lahko brezplačno prenesete.

»Izvozi lokacije za navigacijske naprave« je Pirsovo poslovno orodje, ki omogoča izvoz tistih podatkov podjetij v datoteko, ki po uvozu v navigacijske naprave Garmin omogočajo prikaz lokacije na zemljevidu in navigacijo do izbranega podjetja:
  • zemljepisna širina,
  • zemljepisna dolžina in
  • ime podjetja.

V seznamu zadetkov označite eno ali več podjetij s klikanjem na logično polje levo zgoraj pri vsak podjetju, lahko pa označite vse hkrati s klikom na »Označi: Vse«. Z enkratnim izvozom lahko izvozite podatke za največ 1.000 subjektov.

Za označena podjetja izberete možnost »Izvozi lokacije za navigacijske naprave« in program vam ponudi pripravo podatkov v formatu CSV. Podatke lahko takoj odprete ali pa jih shranite na svoj disk v datoteko. Program Pirs vam sicer predlaga ime »PIRS izvoz Garmin.csv«, ki ga lahko poljubno spreminjate.

Podatki so tako pripravljeni za uporabo in jih uvozite v skladu z navodili, ki ste jih dobili z navigacijsko napravo.
 

 

Kako v treh korakih izvozite podatke o lokaciji za navigacijsko napravo Garmin?

1. korak

Poiščite podjetja prek splošnega ali naprednih kriterijev iskanja.


2. korak

Označite podjetja, ki jih želite izvoziti v datoteko.


3. korak

Med trženjskimi orodji izberite "Izvozi lokacije za navigacijske naprave" in shranite podatke v datoteko na svojem računalniku.

 

 
    Video pomoč